Download het certificaat
Lees alle interessante en actuele nieuwtjes over de Herderham

Nieuws over de Herderham

Ontdek de laatste interessante nieuwtjes en ontwikkelingen over de Herderham.

Onze Herderham is binnenkort te beleven op het volgende evenement:


Artikel in Brabeau Magazine
Najaar 2014

Artikel in Brabeau Magazine - 'Ham van Hans & Ad'

Documentaire over de Herderham tijdens Nederland Horecaland
Oktober 2014

Klik om het fragment te bekijken (vanaf 10min 20sec)

Interview Carla van de Klomp tijdens Folie Culinaire 2014
door Food Reporter
Oktober 2014

Klik om het fragment te bekijken (vanaf 10min 20sec)

Herderham én Herder droogworstje te beleven tijdens Folie Culinaire
September 2013

Zowel Herderham als onze allernieuwste innovatie het Herder droogworstje zijn te beleven en te proeven van 7 t/m 9 oktober op “Folie Culinaire”. Folie Culinaire betekent ‘Culinaire gekte’. Hier draait alles om beleven, genieten, ruiken, proeven en ervaren.

Klik voor meer informatie over Folie Culinaire

Eindhovens Dagblad: Internationale prijs Eindhovense ham
Juni 2013

Klik hier om het artikel te lezen

Oorkonde en medaille tijdens IFFA 2013
9-5-2013

Met trots presenteren wij onze Oorkonde en bronzen medaille die wij tijdens de Internationale vakwedstrijden van Deutscher Fleischer Verband tijdens de IFFA in Frankfurt hebben behaald.

Klik om de oorkonde in te zien

Onze Herderham was te beleven op de volgende evenementen:


Artikel in Eindhovens Dagblad “Parmaham kunnen we hier ook maken”
21-02-2013

Klik hier om het artikel te bekijken
Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (2 MB)

Artikel in 'Culinaire Saisonnier'
Winter 2013

Klik hier om het artikel te bekijken
Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (235 kB)

Horeca Product Nieuws: Passie voor de ham, liefde voor het schaap
November 2012

Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (221 kB)

Terra Madre netwerk, op z'n Italiaans
November 2012

Klik hier om het artikel te lezen

Meat & Co – Naast de behaalde certificaten tijdens de Slavakto ook Predicaat “Beste Product van Nederland”
Oktober 2012

Klik voor pagina 1 (804 kB) - Klik voor pagina 2 (1,1 MB)

Kwaliteitscertificaat behaald
September 2012

Tijdens de Slavakto 2012 (17-19 September) hebben wij het Kwaliteitscertificaat behaald. De jury heeft vastgesteld dat onze Herderham van uitstekende kwaliteit is. Voor het inzien van de Certificaten kunt u onder klikken.

Klik om het certificaat in te zien    Klik om het certificaat in te zien

Chef’s Magazine: Een uitgebreide reportage
Juli 2012

Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (10,6 MB)

Culinair Saisonnier: Het verhaal van de Herderham
Najaar 2011

Klik hier om het artikel te bekijken
Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (2,4 MB)

ISPC Seasoning: Verrassende ham
Najaar 2011

Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (1,7 MB)

Overpeinzing van Norbert Koreman over de Herderham
September 2011

Klik hier om het artikel te lezen

Rheinische Post: Het genot herontdekken
September 2011

Klik hier om het artikel te downloaden en te bekijken (282 kB)

Kort filmpje over Herderham op CHEF11
September 2011


(Vanaf 0.38 sec)

Meer weten? Bel direct +31 (40) 24 25 947!